Tervetuloa Tampereelle kevään 2024 isotooppipäiville

Isotooppipäivät pidetään toukokuun lopussa Tampere-Talossa, keväisen ja vehreän Sorsapuiston laidalla lähellä Tampereen rautatieasemaa. Tampere-Talolla on maine luotettavana tapahtumapaikkana, jonka tilat ovat toimivat ja henkilökunta osaavaa. Olemme varanneet luennoille toisen kerroksen tilavan auditorion, josta on upeat näkymät viereiseen puistoon. Avarassa ja valoisassa aulassa auditorion edessä on runsaasti tilaa näytteilleasettajien pöydille.

Ohjelma on suunniteltu melko käytännönläheiseksi, ja toivomme että jokainen osallistuja saisi päiviltä tietoja ja taitoja, joita voi soveltaa jokapäiväisessä työssään. Aiheet ovat PET-painotteisia, unohtamatta kuitenkaan perinteisiä ja hieman harvinaisempiakaan isotooppitutkimuksia. Luennoitsijoiksi olemme pyrkineet saamaan kliinikoita, isotooppilääkäreitä, fyysikoita ja hoitajia, unohtamatta radiofarmasianäkökulmaa.

Koulutustapahtumalle on haettu jatkokoulutuspisteitä 10 h

Kaupunkina Tampere on muuttunut viimeisten kymmenen vuoden kuluessa nopeasti, ja nähtävää riittää Nokia-areenasta punaisiin ratikoihin ja perinteisiin museoihin. Mikäli et ole kaupungissa hetkeen käynyt, kannattaa tulla tutustumaan! Myös TAYS:n alue on ollut muutoksessa ja isotooppiyksikölläkin on uudet tilat, joihin on mahdollista tutustua keskiviikkona ennen varsinaista koulutusta.

Iltajuhla järjestetään aivan rautatieaseman tuntumassa Tampereen Tornihotellissa. Luvassa on ruokaa, palkitsemisia, tanssia, ja mysteeriohjelmaa sekä tietenkin loistavaa seuraa. Mikäli haluaa jatkaa iltaa ja ihailla kaupunkia lintuperspektiivistä, pääsee juhlatilasta suoraan ylimmän kerroksen Moro Skybariin.

Toivotamme siis kaikki isotooppilääketieteestä kiinnostuneet tervetulleiksi Tampereelle. Laadukkaan ohjelman lisäksi on tarjolla hyvää seuraa ja kiinnostavia keskusteluja.

Isotooppipäivien 2024 järjestelytoimikunta